top of page

GEDACHTEN, VOEDING & LEEFSTIJL

"Je kunt niet kijken naar de schoonheid van het leven

zonder ook naar de basis, het fundament, te kijken."

                                                                                                    Chinees gezegde

De bereidheid om zelf aan je klachten en je gezondheid te werken, bepaalde dingen wel of juist niet te doen en een positieve instelling/gedachten zijn essentieel voor het bevorderen van je gezondheidsproces.

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de acupunctuurbehandeling(en) is het van essentieel belang dat je deze ondersteunt met

1. geloof en gedachten

2. voeding

3. leefstijl.

Klachten kunnen ontstaan uit negatief denken, onjuiste eet- en/of leefgewoontes of kunnen deze gewoontes bestaande klachten ondersteunen. Inzicht in veranderingen in deze gewoontes is vaak noodzakelijk om tot goede, blijvende resultaten te komen.

 

Tijdens veel van mijn consulten geef ik voedings- en/of leefstijladviezen. Naast deze adviezen geef ik soms fysieke oefeningen mee, waaronder ademhalingsoefeningen, die men thuis kan praktiseren ter ondersteuning van de behandeling.

Tot slot, en misschien wel het belangrijke, wijs ik clienten op de kracht van hun gedachten. Vaak worden deze onderschat en is men zich niet bewust van wat wij kunnen realiseren met onze gedachten en intenties!

CONTACTFORMULIER
Kies je locatie

Hartelijk dank voor je reactie. Het formulier is succesvol verzonden.​

Check altijd even de spambox indien je geen reactie krijgt!

bottom of page