top of page
leaf-1013122_1280.jpg

ERVARINGEN - YUNO ACUPUNCTUUR

Voorbereiding bevalling

☀ Beau (mei 2024)

"Ik was in verwachting en zag de 41 weken in beeld komen. Ik ben toen bij Maroesja geweest voor een behandeling zodat ik (hopelijk) niet ingeleid hoefde te worden.
Ze heeft een knusse ruimte in de tuin gerealiseerd waar ik eerst uitleg kreeg en er een anamnese werd afgenomen. Hierna mocht ik plaats nemen en plaatste ze de 'speldenknopjes', wat trouwens niet pijnlijk was. Hierna liet ze mij een half uur alleen (met alarmknop binnen handbereik) en kon ik het zijn werk laten doen terwijl ik muziek luisterde en de vogeltjes buiten hoorde. Ondertussen zorgde ze ook voor comfort bij het liggen, wat erg prettig was. Twee dagen later ben ik natuurlijk bevallen. De vraag is natuurlijk altijd wat als, maar ik zou het een volgende keer zeker weer doen".

 

Diverse klachten

☀ Maaike (april 2024)

"Zó wat wordt er een hoop in gang gezet! De afgelopen 50 jaar al behoorlijk wat ervaringen opgedaan bij zeer uiteenlopende vormen van zorg&therapie omtrend mijn "eeuwige" buikpijn; maar tot mijn eigen verbazing is er dus toch verandering mogelijk🙏
Dankbaar dat ik getipt was door mijn dansjuf om naar Yuno acupunctuur te gaan. Ik was vlot aan de beurt, warme fijne praktijkruimte, met alternatievezorg- in zorgpolis krijg ik grootste deel vergoed, en wat voor mij een grote plus is: ik wordt gehoord & ga direct met minder pijn naar huis en voel dat er verandering in gang is gezet. Heel fijn & dankbaar.".

Pijnklachten

☀ Agnes (april 2024)

"Ik heb een goede ervaring met Yuno. Met veel pijn binnen gekomen en na behandeling met minder/andere pijn weg gegaan. 1ste behandeling TOP! Nu verder afwachten…...

Hersenbloeding

☀ Lenneke (april 2024)

"Wat een fantastisch lieve warme kundige vrouw, dank je wel dat jij er bent".

Bijwerkingen chemo

☀ M. (maart 2024)

"Hele goede ervaringen. Kom al geruime tijd bij Maroesja. Ze is een lieve kundige en betrokken vrouw. Kom altijd ontspannen weer thuis. Zeker ook nu ik ziek ben is ze er voor me".

Zwangerschapswens en zwangerschapskwaaltjes

☀ Tessa (februari 2024)

"Voor en tijdens mijn zwangerschap ben ik heel erg geholpen met de behandeling van Maroesja. Had hiervoor geen ervaring met acupunctuur en ging er dan ook zonder verwachtingen heen maar ben keer op keer verbaast hoe groot het verschil kan zijn. Meer rust in mijn hoofd, lichamelijke klachten nemen af en veel meer energie. Waar fysio behandelingen niet meer hielpen werkte acupunctuur geweldig!".

Menstruatieklachten en zwangerschapswens

☀ F. de Graaf (januari 2024)

"Bij Maroesja voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik heb altijd een lange en onregelmatige cyclus en zwanger worden is dan niet zo vanzelfsprekend. Na een paar behandelingen werd de cyclus wat korter en na (een kleine 2 maanden behandelen) was ik na 1,5 maand…zwanger!
Na een zoektocht naar een goede acupuncturist heb ik speciaal voor Maroesja gekozen vanwege de specialisatie in de vrouw (waaronder fertiliteit).
Ik zal altijd blijven terug komen als ik hulp kan gebruiken!".

Duizeligheid

☀ Sharifa (januari 2024)

"Maroesja is iemand die weet waar ze het over heeft en stelt de juiste vragen om je klachten op een goede manier te verlichten. Ik was al 2.5 maand duizelig en mijn klachten zijn bijna helemaal verdwenen!".

Diverse klachten

☀ Sales Housevitamin (januari 2024)

"Echt de aller aller beste! Met welke klacht je ook komt: Maroesja weet precies waar de knelpunten zitten. Aanrader!

Qi (energie)stagnatie

☀ Petra (januari 2024)

"Mijn lieve goeie fysio (Fysio Minded, Wendy) verwees mij door naar Yuno acupunctuur in Heiloo voor o.a. stagnerende energie. Dit kost heel veel energie bij mij, dat stagneren.
Ben zo enorm dankbaar, want Maroesja is kundig/professioneel, vraagt door waar zinvol en denkt daardoor geweldig mee (brede kennis!!) met jou en de klachten waarvoor je komt.
Ervaar het zelf. Ze heeft een warme hartelijke benadering.
Sinds haar eerste behandelingen voel ik sterke vooruitgang in energie (opheffen blokkades) alsook diepe ontspanning daarna. Bovendien is de ruimte waarin zij werkt een kleine hemel op aarde voor mij. Superfijne samenwerking met haar!".

Astma

☀ Wendy (december 2023)

"Je bent een topper! Je werkwijze slaat enorm goed aan, dankzij jou heb ik minder medicatie voor mijn astma nodig. En hopelijk straks zelfs geen medicatie meer! Daarnaast heb je me enorm geholpen om mijn reukvermogen weer terug te krijgen, deze was een half jaar weg. Je bent mijn acupuncturist voor het leven! Ik ben bij meerdere acupuncturisten geweest, maar bij jou echt het (blijvende) verschil mogen ervaren!".

Vermoeidheid

☀ Valérie (december 2023)

"Ik kan iedereen een behandeling bij Maroesja aanraden. Maroesja is ontzettend kundig, open minded en heel erg begaan met haar patiënten".

Voorbereiding bevalling

☀ Nola (oktober 2023)

"Drie behandelingen gehad ter voorbereiding op mijn bevalling. De laatste behandeling was meer in teken van het opwekken omdat ik anders een paar dagen later ingeleid zou worden in verband met een groot kindje. Na de laatste behandeling zijn die nacht mijn vliezen gebroken en ben ik die nacht erna bevallen. Mijn bevalling is heel snel verlopen".

Menopauze

☀ Wytske (oktober 2023)

"Echt super geholpen na 5 behandelingen bijna geen overgangsklachten meer".

Zwangerschapsmisselijkheid

☀ Nick (september 2023)

"Op advies van de verloskundige een afspraak gemaakt. Na 19 weken misselijk te zijn in mijn 2e zwangerschap en amper kunnen eten stond ik voor alles open om het beter te laten gaan. Wauw! Na de eerste behandeling voelde ik mij direct beter. De misselijkheid was nagenoeg in 1 behandeling weg. In totaal 3 behandelingen gehad en ik ben er vanaf! Naast de behandeling met naalden ook fijne tips gehad om de misselijkheid niet te op te roepen. Bedankt voor je duidelijke, professionele en doeltreffende hulp!".

Diverse klachten

☀ Liza (augustus 2023)

"IK KAN YUNO ACUPUNCTUUR AAN IEDEREEN AANBEVELEN!
Ben meerdere keren behandeld voor verschillende klachten en voel vrijwel altijd verbetering. Vaak begint de verlichting van de klachten al tijdens of direct na de behandeling. In het verleden verschillende andere acupuncturisten bezocht, maar het gevoel voor, tijdens en na de behandeling is voor mij niet te vergelijken. Maroesja is warm, aandachtig, zéér kundig en werkt (voor mijn gevoel) sterk intuïtief; haarfijn afgestemd op de persoon en daarom zeer doeltreffend.".

Overgangsklachten

☀ Monique (augustus 2023)

"Acupunctuur bij overgangsklachten, ik dacht, ik kan het allicht proberen. Een paar behandelingen later zijn de klachten met 80% afgenomen! Wonderlijk maar heel erg fijn :) Bedankt Maroesja!".

Herstel na operatie

☀ Chantal (mei 2023)

"Maroesja is iemand die werkt vanuit haar hart. Ik ben gestart bij haar om het herstel van een operatie te bevorderen en wat langer doorgegaan, aangezien er nog meer in mij en mijn lijf aandacht mocht hebben. Maroesja is zeer deskundig, betrokken en vooral gepassioneerd voor haar vak! Ik voel me zeer veilig en vertrouwd bij haar. Ik raad haar zeker aan! Dank je wel lieve Maroesja!".

 

Hormonale disbalans

☀ Els (mei 2023)

"De behandeling door Maroesja heb ik als zeer prettig ervaren in een praktijk ruimte met een rustige en fijne atmosfeer. Bij de uitgebreide intake neemt ze ruim de tijd en luistert goed. Vervolgens behandelt Maroesja je waarbij ze gebruik maakt van diverse scholingen die ze heeft gevolgd in de acupunctuur. Zorgvuldig zet ze de naalden waarbij ze aandacht houdt of het comfortabel blijft voor jou.
Naast de behandeling geeft Maroesja adviezen over voeding, leefstijl en eventuele supplementen welke natuurlijk de bron zijn voor een gezond leven.

Menopauze

☀ Willy (maart 2023)

"Aanrader. Ik ben zelf heel tevreden over haar werkwijze en het resultaat".

 

Hormonale disbalans

☀ Bianca (maart 2023)

"Maroesja is naast een echte vakvrouw ook een heel fijn persoon. Ze luistert goed en hoort misschien wel meer dan je hardop uitspreekt en helpt je daarmee enorm. De (vrouwen)klachten waar ik voor kwam zijn verdwenen en ze heeft naast dat ook nog een vervelend side-effect van een operatie aan mijn voet voor me opgelost. Ik ben enorm blij dat ik haar bij toeval heb ontmoet en raad haar dan ook echt aan iedereen aan.".

Menopauze

☀ B. (februari 2023)

"Ik was zeer onder de indruk van MAROESJA - niet alleen van haar persoonlijkheid maar ook van de behandelingen. Ze neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en om de klachten te inventariseren. Ze legt duidelijk uit wat ze gaat doen en het zetten van de naalden gebeurd uitermate zorgvuldig. Mijn klachten verbeterden al snel , sommige al na een behandeling. Ik kan haar met gerust hart aanraden.".

 

Stress, tinnitus, sinusitis

☀ Anoniem, vrouw (februari 2023)

"Hele fijne behandeling gehad bij Maroesja. Ze gaat zorgvuldig en aandachtig te werk en haast de behandeling niet. De ruimte is fijn en knus wat de behandeling een extra dimensie en rust geeft.".

Hielspoor

☀ Liane (september 2022)

"De klacht waar ik voor kwam hielspoor is weg,door een paar behandelingen met acupunctuur. Ben heel tevreden,Maroesja vind ik echt een aanrader.ze neemt echt de tijd voor je,en legt het goed uit wat ze gaat doen met haar naalden. Voor mij ben je zeker een topper Maroesja".

Menstruatieklachten

☀ Jazz (september 2022)

"Ik heb de behandelingen bij Maroesja als zeer prettig ervaren. Ze luistert aandachtig, neemt de tijd voor je en is kundig in haar werk. Door haar vriendelijke en open houding ontstaat er een hele fijne sfeer. Ik ben erg dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is! Een echte aanrader.".

Voorbereiding bevalling

☀ Nanda (september 2022)

"Maroesja is een heel vriendelijke en rustige vrouw met volgens mij kennis van zaken. Ze heeft uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik ben bij haar geweest ter voorbereiding van de zwangerschap (geen inleiding). Ik voelde tijdens de sessie wel spanning in bepaalde punten, maar achteraf heb ik niet duidelijk iets gemerkt. Dit kon ook volgens haar, omdat het per keer kan verschillen. Niet lang erna ben ik al vroegtijdig bevallen. Ik kan dus niet aangeven of het baat had, maar al met al was het een fijne ervaring".

Darmklachten

☀ Frank (augustus 2022)

"Maroesja heeft een fijne en rustige praktijk waarin ze de tijd voor je neemt, je komt niet alleen voor die ene klacht maar ze checkt je helemaal tijdens een rustig gesprek. De behandeling is verder ook nog rustgevend. Dank je wel Maroesja.".

Stress & vermoeidheid

☀ Roman (februari 2022)

"Yuno acupunctuur zou ik echt iedereen aanraden! Ik startte met de behandelingen omdat ik weinig energie had. Na de tweede behandeling voelde ik echt heel duidelijk dat er iets significant was veranderd. Ik kan met heel veel zekerheid zeggen dat ik nu veel meer energie heb dankzij de behandelingen".

Overgangsklachten

Monique (november 2021)

"Bijzonder om deze behandeling te ondergaan. De klachten zijn minder geworden door de behandeling.
Mooi om te voelen dat het lichaam zo kan reageren op de naalden die op die speciale punten over het gehele lichaam worden gezet. Ik raad iedereen deze behandeling aan!"

Spijsverterings- en hoofdklachten

Margaret de R.(november 2021)

"Ik ervaar de acupunctuur behandeling als zeer prettig. Na een fijn intake gesprek ervaarde ik echt verlichting van mijn klachten. Een fijne, kundige, liefdevolle behandeling in een rustige, prettige sfeer.
Ik ben er heel blij mee!"

Tintelingen en slapeloosheid

Anoniem (vrouw) (oktober 2021)

"Ik ben erg tevreden over Yuno acupunctuur. Ze spitst de handelingen goed toe op de indivuduele cliënt. En is bovendien bijzonder prettig in de omgang"

Schouder-, arm- en handpijn

Mascha (oktober 2021)

"Wat zo fijn is bij Maroesja dat ze de tijd neemt en naar je luistert. Ze zorgt voor je en geeft goed advies. En als dan eenmaal alle naaldjes gezet zijn ( soms kort pijnlijk) ...is er rust en weet je dat het goed komt."

Buikpijn

Lisette Z.(september 2021)

"Ik was op zoek naar alternatieve geneeswijze voor mijn buikklachten en kwam uit op acupunctuur. Yuno sprak mij aan en na telefoongesprek wist ik al dat ik goed zat. Wat een fijne warme open eerste behandeling heb ik gehad bij haar! Ik dacht 'paar naaltjes in mijn buik' en dat is het; maar na een uitgebreide intake de behandeling ondergaan en wat een niet alleen fysiek maar ook emotioneel en spirituele reis was dat! Ze nam alle tijd voor me en voelde me enorm op mijn gemak. En de resultaten merk ik nu al. Nu voor tweede keer en kijk ernaar uit. Raad haar enorm aan!"

Stuitligging

Tika (september 2021)

"In mijn 34e week zwangerschap bij Yuno accupunctuur geweest ivm de stuitligging van onze zoon. Na de accupunctuur en moxa behandeling deze thuis voorgezet tot dag 10. Bij de 35 weken (liggingsecho) bleek de baby helaas nog in stuit te liggen dus doorverwezen voor een draaipoging in het ziekenhuis. Toen daar de echo gemaakt werd voordat de draaipoging ingezet zou worden bleek de baby (gelukkig) zelf al gedraaid te zijn, op het allerlaatste moment. Mocht je een kindje hebben die in stuit ligt zou ik Yuno accupunctuur zeker aanraden om te proberen!"

Zenuwpijnen en depressie

Liesbeth Z. (augustus 2021)

"Ik ben vorig jaar bij Maroesja terecht gekomen en ben zeer tevreden met de manier waarop ze werkt, ze neemt uitgebreid de tijd voor je en is heel kundig in haar werk. Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen."

Hooikoorts

Shady Beek (juli 2021)

"Voor mijn heftige hooikoortsklachten mij laten behandelen bij Maroesja.
Al jaren lopen ik met zeer intensieve klachten rond waar medicatie nauwelijks invloed op heeft gehad. Na 1 behandeling verdwenen de heftige niesbuien bijna helemaal. Van 10 heftige niesbuien per dag ging ik naar 1 à 2, die ook nog eens veel minder intensief waren.
Ik kon eindelijk weer zorgeloos in het gras liggen na de behandeling."

Diverse klachten en  'APK'

T.van R, (man) (juni 2021)

"Ik ben zo geholpen met deze acupunctuur en er zo van opgeknapt. Het is zo bijzonder wat Maroesja van Yuno Acupunctuur kan bereiken: klachten vrij en een totaal ontspannen lijf. Dat was zonder de behandelingen niet gelukt. Ik wens dit iedereen toe."

Overgangs- en pijnklachten

Bianca Meulenbeld (juni 2021)

"Via via kwam ik bij Maroesja terecht en vanaf het eerste moment voelde het goed. Een prettige, open vrouw die echt de tijd voor je neemt. Toen ik voor het eerst kwam zat ik totaal niet lekker in mijn vel, mijn lijf werd gedomineerd door mijn hormonen. (Totale disbalans). Na een paar behandelingen merkte ik al duidelijk verschil. We zijn nu zo ver dat ik zelf weer de regie van mijn lijf in handen heb en niet de hormonen. Erg fijn!!!."

Voorbereiding op zwangerschap

☀ Zoë (juni 2021)

"Wat ben ik goed geholpen door Maroesja! Het voelde gelijk heel vertrouwd en ze neemt echt de tijd voor je. Het zetten van de acupunctuurnaaldjes doet ze heel zacht en kundig. En al na de eerste behandeling voelde ik me meer in balans!"

Zwangerschap - Stuitligging

Anoniem (juni 2021)

"In verband met een stuitligging bij mijn dochter een Moxa behandeling gehad. Dit was met ongeveer 36 weken en was heel ontspannend. Thuis de behandeling voorgezet en met resultaat! Ze was gedraaid. Daarna nog een keer terug gedraaid naar stuitligging en daarom weer begonnen met de Moxa. Toen is ze weer gedraaid naar hoofdligging. Al met al zal ik deze behandeling zeker aanraden! Ook vanwege de ontspanning en dat je echt even goed in contact komt met je baby.

Hormonale disbalans/overgang

Patricia (mei 2021)

"De behandelingen bij en met Maroesja zijn professioneel, warm met goede adviezen om je lichaam en geest zelf te ondersteunen. Heel fijn om je lichaam weer te voelen stromen na een behandeling."

Kinderwens, zwangerschapsmisselijkheid en bekkenklachten

Sanne (april 2021)

"Maroesja is niet alleen een ontzettende lieverd, ze is ook nog eens fantastisch goed in haar werk. Vorig jaar zomer kwam ik voor het eerst bij haar met 1 belangrijke wens: in balans komen want we wilden zo graag een 2e kindje. Na een operatie eerder dat jaar, met complicaties, wilde dat niet lukken. En hoe het kan weet ik niet, ze gaf me enorm vertrouwen en vooral rust. En na 3 behandelingen bleek ik in verwachting te zijn!
Vervolgens werd ik vreselijk misselijk vanaf ongeveer 6 weken zwangerschap. Ik kon gewoon niet meer functioneren. Weer ging ik naar Yuno acupunctuur, en het lijkt wel pure magie: dankzij haar was het draaglijk. Ik was die tijd anders echt niet doorgekomen. Het heeft me enorm geholpen. En ze behandelt bij heel uiteenlopende klachten, want ook bij mijn later ontstane bekkenpijn heeft ze me kunnen helpen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar en kan anderen alleen maar van harte aanbevelen om bij haar langs te gaan, wat je klachten ook zijn."

Frozen Shoulder

Marjolein Seijbel (april 2021)

"Ik heb ongeveer 3 maanden rond gelopen met een frozen shoulder waarbij ik me afvroeg komt dit ooit nog goed. Pijnstillers hielpen niet /nauwelijks en de wekelijkse fysiotherapie deed in mijn ogen ook niet genoeg. Helaas 24/7 pijn en steeds minder beweging in mijn schouder/arm.
Toen kwam Maroesja op mijn pad; ik twijfelde enorm. Ik zou mijn man weer moeten vragen mij regelmatig ergens heen te brengen, hoe zou mijn lichaam erop reageren, naalden vond ik ook een beetje eng. Had al zoveel geprobeerd maar niets hielp. Wat ben ik BLIJ dat ik gegaan ben! Maroesja stelt je gerust, luistert naar je klachten, geeft advies en is zeer begripvol waardoor alle angst binnen 5 minuten weg is en je denkt okay begin maar. Die eerste behandeling, vergeet ik nooit meer; Maroesja."

Tennisarm

Anoniem (november 2020)

"Vriendelijke ontvangst goed luisterend oor naar je klacht. Behandeling wordt besproken en tussendoor ook aangepast indien nodig. Na 5 behandelingen van tennis arm af. Zeker een aanrader."

Aangezichtspijn

Karin (oktober 2020)

"De eerste periode in 2019 en 2020 is het heel goed gegaan, ik voelde de ergste pijn wegvloeien uit mijn gezicht en het rustiger worden. Door de corona had ik een pauze ingelast en ben nu weer 5 a 6 x geweest. In 2020 is het helaas minder goed gegaan, maar dat wil niet zeggen dat Maroesja alle aandacht voor je heeft en open staat voor suggesties en ook navraag doet over mijn casus bij collega's. Voor nu even pas op de plaats en volgend voorjaar sta ik weer open voor behandeling en evt. suggesties vanuit Maroesja om iets anders te proberen."

Oorsuizen tijdens zwangerschap

Nikki (september 2020)

"Vanaf het begin van mijn zwangerschap kreeg ik last van oorsuizen.
Na een fijn gesprek op de eerste afspraak kreeg ik al een duidelijk inzicht waar dit vandaan komt en zijn alle punten die hiermee te maken hebben behandelt. Mijn lichaam reageerde direct en goed op de behandelingen, mijn oorsuizen en bijbehorende klachten zijn enorm afgenomen en als de oorsuizen weer even aanwezig zijn weet ik nu wat de oorzaak is. Ja en vaak betekend dat dus rust nemen haha.. Luisteren naar je lichaam en naar een top-acupuncturist gaan heeft enorm geholpen. Een voor mij leerzame fijne ervaring die ik iedereen zou willen aanraden."

Zwangerschapswens

S, vrouw (juli 2020)

"Wat een lieverd is Maroesja! Vanaf het eerste moment stelt ze je op je gemak (aan de telefoon al). Ze is ontzettend geïnteresseerd, maar niet opdringerig. Ze heeft kennis, bereidt zich voor en komt er een ander moment ook op terug. Naast de acupunctuursessie heeft ze ook veel kennis op voedings- en cosmeticagebied. Als je daar voor open staat, geeft ze graag advies. Onze grote wens is uitgekomen: weer opnieuw zwanger!."

Herstel na mogelijk Corona

Tim Kesselaar, man (juli 2020)

"Eind februari werd ik ziek. hoesten, kortademig lichte koorts, totaal geen energie en verwardheid.

Ik werk in het onderwijs en voel me verantwoordelijk voor de mensen om mij heen dus wilde ik me graag laten testen op het Corona virus. Dit was geen optie. Te kort tests.

 

Ik ben een maand ziek geweest met steeds dezelfde terugkerende klachten. Na een maand begon ik weer wat energie te krijgen en kon ik langzaam mijn normale routines weer gaan opbouwen.

Toch had ik nog steeds last van bepaalde klachten. Het voelde of ik er nog niet helemáál vanaf was.

Ik had nog last van af en toe een zwaar gevoel in de onderkant van mijn longen.

Een soort druk, alsof er iemand met een duim naast mijn schouderblad op de achterkant van mijn long drukte. Vaker dan normaal een gehaast en onbestemd gevoel

 

Ik sprak met Maroesja over de hele Corona crisis en over dat ik ziek geweest was.

Ze vertelde me dat ze in Taiwan een acupunctuur training heeft gedaan ook speciaal voor de longen. Ze vroeg me of ik dit eens wilde proberen.

Ik ben niet zo van de alternatieve geneeskunde. Maar ik vind wel dat je pas een mening kunt vormen als je het geprobeerd hebt. Ik besloot om het gewoon eens te proberen.

 

Ik vond het een heel ontspannen ervaring. Maroesja is heel rustig en vriendelijk, ze legt alles heel goed uit en vormt echt een goed beeld van je klachten door eerst goed naar je te luisteren.

De naaldjes zijn echt mini, je voelt echt niet dat ze erin gaan. Met een soort rietje kan ze zorgen dat de naaldjes er maar tot een kleine diepte in gaan. Ik kreeg wat naaldjes in mijn arm, hand en been. Daarna heb ik een kwartiertje gelegen.

Aan het eind van de behandeling was ik van die vervelde druk in mijn longen af. Ook het gehaaste en vervelende gevoel was weg.

Ik heb soms nog last van dat zware gevoel onderin mijn longen. Maar geloof het of niet, ik voel mij na de behandeling echt een heel stuk beter. Dankjewel Maroesja."

Nek- & hoofdpijn

Henk (juli 2020)

          "Blokkades zijn open gegaan. Heb de behandeling als zeer gunstig ervaren."

Pijn aan enkel

Anoniem, man (juli 2020)

"Ik had al ruim 2 jaar klachten aan mijn enkel, vooral tijdens hardlopen. Voordat ik bij Maroesja terecht kwam heb ik het hele reguliere gezondheidszorg traject doorlopen huisarts, fysiotherapeut en orthopeed. Hoewel de behandelingen bij de fysio wel verlichting gaven, zijn de klachten nooit helemaal weg geweest. Ik was dan ook verbaasd dat ik na de 5 behandelingen bij Maroesja vrijwel geen klachten meer heb. Dank je wel Maroesja!"

Hooikoorts

Maaike (juni 2020)

"Ik ken Maroesja via mijn werk en ik kom nu een aantal jaren bij Maroesja voor mijn hooikoorts klachten. Maroesja neemt de tijd voor jou, ze luistert en vraagt door naar jouw klachten. Bij mij was dit hooikoorts. In april had ik weer enorm last van mijn hooikoorts. Hoofdpijn, loopneus, niezen en hele pijnlijke ogen. Na het gesprek vroeg zij of zij mij in mijn oor mocht prikken.
Na de prik kwamen er wat druppels bloed uit en opende mijn neusgat zich gelijk. Uiteraard heeft zij mijn andere ook mogen prikken. Een opluchting! Daarna zette zij op meerdere punten naalden. Tot nu toe zijn mijn klachten bijna helemaal verdwenen. Ik nies af en toe nog, maar mijn hoofdpijn, loopneus en pijnlijke ogen zijn verdwenen. Ik kom volgend jaar zeker terug in hooikoorts tijd. Maroesja, bedankt!"

Slaapproblemen

C.K. (chicomputers.nl), man (juni 2020)

"Een magische reis. Als je er klaar voor bent, neemt Maroesja je mee op een magisch reis om je lichaam en geest weer te balanceren naar je mooie zelf.  Eindelijk mogen al die blokkades loskomen, wegstromen en ruimte maken voor mijn innerlijke zelf.Ondertussen heb ik een aantal behandelingen gehad, van rust, veel energie en wegstromende pijn. Na elke behandeling voel ik me lekkerder in mijn vel, sterker en gegrond. Het is mooie magische reis."

Een opgezwolle voet (online consult)

☀ Tijsje Breederveld (april 2020)

"Van het een op het andere moment zwol mijn voet op en werd steeds roder. En dat ging met rap tempo! Ik belde Maroesja voor hulp. Zij heeft meteen met haar kennis en kunde uitgelegd waar ik kon drukken, wat ik moest draaien (enkel & pols) wat flexen en pointen en echt waar...met de minuut slonk de zwelling! Wij hebben een dik half uur aan de lijn gezeten en in dat halve uur trok de rode kleur en zwelling weg. Maroesja heeft mij alle druk punten gegeven en ik ben de hele avond door gegaan met het uitoefenen van haar kennis en tips. De volgende dag was het helemaal weg. Ik was zooo blij! Maroesja voelde tijdens ons consult heel stevig en reageerde zeer adequaat op de situatie. Super fijn en voel mij heel dankbaar. Dank Maroesja!"

Beautiful pregnancy

☀ V., vrouw (november 2019)

"I am very grateful with the help and treatment received in Yuno Acupunctuur. We started the journey of trying to get pregnant and we were so happy to confirm that after a month of treatment with Maroesja and some extra relax meditations at home, we made it :) After a positive test result, Maroesja was a wonderful support during the entire pregnancy. I cannot thank enough the help with the low back pain, sleeping legs, tiredness, low energy level, and specially the enormous caring, love and dedication on us in every session. Your oil tips and “baby points” were very welcome. Thank you so much for helping my baby to have a peaceful time during the entire pregnancy and for helping mama to calm down and move on on tough painful moments. I really recommend Yuno Acupunctuur :) "

Enorme vermoeidheid

☀ N., vrouw (november 2019)

"Ik kan Maroesja Yuno van harte aanbevelen. Zij heeft mij enorm geholpen in de afgelopen weken waardoor mijn lichaam weer goed aanvoelt, van vermoeidheid bevrijd ben en nog wat andere dingen waar ik al enige jaren mee rondliep. Zij heeft zeer veel kennis, weet wat ze doet en heeft enorme passie voor haar werk En zij is een bijzonder fijne vrouw."

Stuitligging baby

Anoniem, vrouw (juli 2019)

"Toen onze baby bij 34 weken zwangerschap in stuit lag, heb ik op advies van de verloskundige moxa therapie gedaan. De behandeling van Maroesja van Yuno Acupunctuur heeft echt effect gehad! De sessies met de moxa stick werkten erg ontspannen en onze baby reageerde er op met bewegingen. Na twee weken was hij gedraaid en kon ik via natuurlijke manier thuis bevallen. Heel blij dat ik dit gedaan heb!"

Knie, nek en schouderklachten

Anoniem, vrouw (april 2019)

"Na 3 behandelingen waren de nek-schouderklachten verdwenen. De pijn in de knie was na deze behandelingen minimaal. Ik heb de behandelingen bij Maroesja als prettig ervaren. De praktijk is heel laagdrempelig, ik kon al mijn vragen kwijt en voelde me bij Maroesja meteen op mijn gemak."

Bedplassen

Jongen, 6 jaar en 8 maanden (maart 2019)

"R. is overdag wel zindelijk, ‘s nachts niet. Hij slaapt altijd heel vast. We kunnen een bom afsteken naast zijn bed, R. slaapt heerlijk door. Doordat hij zo diep slaapt, werd hij nooit wakker als hij moest plassen. Zijn luiers waren vaak zo vol, dat wij ook zijn pyjama en soms zelfs zijn bed moesten verschonen. Nu hij bijna 7 is begon hij zich steeds meer voor zijn luier te schamen. Bij logeerpartijtjes moest de luier steeds vaker stiekem aangetrokken worden.
Door een vriendin werd ik gewezen op de kinder-acupunctuur. Dit vonden wij een fijne stap voor R. Maroesja adviseerde ons om ook met de plaswekker te gaan beginnen. Het resultaat mag er zijn, de eerste week ging al boven verwachting en vanaf de tweede week hadden we zelfs al droge nachten. Na drie weken wordt R. zo goed als droog wakker. We merken wel dat wanneer R. drukke dagen heeft, de wekker soms ‘s morgens afgaat. Maar dan zit er alleen een druppel in zijn onderbroek en gaat hij snel naar de wc.
De behandelingen van Maroesja voelde vanaf het eerste contact al meteen goed aan. Ook R. voelde zich vertrouwd bij haar en kon zich helemaal ontspannen. Ze heeft bij hem de kinken in de kabels (zenuwbanen) weer rechtgetrokken. Zelfs, of het toeval is of niet, werden de waterwratjes op R. rug minder. Ik zou Maroesja zeker aanraden als acupuncturist!"

Zwangerschapswens

E., vrouw (februari 2019)

"Graag wil ik bij deze mijn ervaringen delen als cliënt bij Yuno Acupunctuur. In 2017 ben ik mijn eerste kindje verloren tijdens een zwangerschap van 31 weken. Mijn lichaam was hierdoor flink uit balans. Nog geen jaar later overleed mijn moeder plotseling. Kortom: mijn lichaam was uit balans. Ik zocht daarom iets waarbij mijn lichaam weer in balans kon worden gebracht en ik wat rustiger kon gaan worden. Dit omdat mijn partner en ik o.a. nog steeds een kinderwens hadden. Ik had wel eens over acupunctuur gehoord dus ging ik hierover lezen. Ik kwam op de website van Yuno Acupunctuur terecht en al snel maakte ik een afspraak om een intake gesprek te plannen. Tijdens dit eerste consult voelde het al snel vertrouwd. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en kon mijn verhaal doen. De ruimte van de praktijk van Maroesja Yuno achter haar huis is een knusse en relaxte ruimte. Tijdens het intake gesprek was al snel duidelijk wat voor soort behandeling ik zou gaan krijgen. Ik had een kinderwens en werd daarom hiervoor behandeld. Ook werd ik behandeld om mijn lichaam tot rust te laten komen. Ik hou niet van naaldjes enz, dus vond ik dit best spannend. Ik had elke behandeling best veel naaldjes in mijn lichaam. Ik voelde de naaldjes niet heel erg bij het zetten doordat ik goed moest in en uit ademen. Na de behandeling merkte ik echt dat ik er weer even tegen aan kon. Ik had 3 of 4 keer per maand een behandeling. Dit om zwanger te worden en mijn cyclus te volgen. Mijn cyclus was erg lang. Door de behandelingen die ik kreeg werd mijn cyclus korter en regelmatiger, heel fijn! 1 keer is mijn partner mee geweest met mij om ook een behandeling te volgen. Het was die avond volle maan. Het voelde zo goed om samen een behandeling te volgen. Uiteindelijk ben ik ruim 2 maanden onder behandeling geweest bij Maroesja (in totaal 8 behandelingen). En jaja na deze behandelingen ben ik zwanger geraakt! Ik bleef er elke behandeling weer in geloven dat dit zou gaan lukken. Kortom: Ga naar Maroesja Yuno. Ze neemt alle tijd voor je en is echt een luistert oor! Verder reageert ze ook snel op telefoontjes en beantwoorden van je mail!"

Chronische maag-darmklachten, nek- en schouderklachten en tandproblemen

Marjan, vrouw, 57 jaar (januari 2019)

"Ik heb Maroesja ervaren als een heel kundige  acupuncturist. Ze is oprecht en met heel haar hart betrokken bij de behandeling van de aangegeven klachten.Voor elke klacht, pijntje of ongemak heeft ze een oplossing en als ze die niet paraat heeft gaat ze het uitzoeken en komt met de juiste prikpunten die echt helpen.Ik heb haar in ieder geval ervaren als een heel warm en kundige vrouw en kan haar zeker van harte aanbevelen."

Allergie luchtwegen

Anoniem, vrouw (november 2018)

"Ik ben bij Maroesja gekomen met een allergie voor de airco in de auto. Dat bleef constant de kop opsteken ondanks dat de airco niet meer gebruikt werd. 3 behandelingen waren voldoende om deze klachten te verhelpen. Ze werkt met liefde en passie. Neemt de tijd voor je en denkt mee. Een lieverd is het, dus een dikke aanrader!"

Spanning buikregio, borst en arm

Anoniem, man (november 2018)

“Ik had al vele maanden last van spanningen in mijn buikregio, borst en arm. Uiteindelijk heb ik besloten om acupunctuur eens te proberen, onder het mom ‘baat het niet, schaadt het niet’. Ik heb nooit een bijzonder vertrouwen gehad in alternatieve geneeswijzen, maar nu ik een aantal keer bij Maroesja ben geweest denk ik daar anders over.

Wat ik het prettigst heb ervaren, is de kalme nuchterheid waarmee Maroesja in een uitgebreid gesprek eerst mijn klachten heeft proberen te ontleden, waardoor ik – als scepticus – een goed beeld kreeg van de behandelwijze en de verwachtingen daarvan.

De daadwerkelijke behandelingen waren, op z’n zachtst gezegd, een verhelderende ervaring; ik heb duidelijk gemerkt dat er, in tegenstelling tot de symptoombestrijdende werking van pilletjes oid, echt een proces in mijn lichaam op gang werd gebracht. En ik had niet verwacht dat ik er zó goed op zou reageren.

Verder is Maroesja ‘gewoon’ een prettig persoon die je makkelijk wilt vertrouwen, niet onbelangrijk wanneer er naalden aan te pas komen. : )

Inmiddels is er een maand verstreken, en na slechts 3 behandelingen heb ik nauwelijks nog last van mijn klachten. Ze zijn niet volledig weg, maar het verschil is dusdanig dat ik Maroesja, en acupunctuur in het algemeen, van harte kan aanbevelen.En nogmaals bedankt voor je hulp!”

Een positieve zwangerschapstest in mijn handen!

Sonja, vrouw (augustus 2018)

“Moeite met zwanger worden en dat 4 jaar lang. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis niets gevonden bij mijn vriend en bij mij. Advies: zelf nog blijven proberen en het op de natuurlijke manier laten belopen.
Ik had op het internet ervaringen gelezen van vrouwen die ook moeilijk zwanger konden worden en acupunctuur ondergingen. Toen kwam ik op de website van Maroesja terecht en werd daardoor geïnteresseerd in acupunctuur. Nog nooit ervaring met acupunctuur gehad maar Maroesja geeft je een vertrouwd en warm gevoel waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze neemt de tijd voor je, heeft een luisterend oor en je voelt je gehoord en veilig bij haar.
Uiteindelijk ben ik 2 maanden onder behandeling geweest en had ik daarna een positieve zwangerschapstest in mijn handen, wauw!
De behandelingen waren voor mij erg ontspannend, het uur vloog voorbij. En de naalden doen geen pijn als ze in je lichaam worden gestoken. Soms voel je gelijk een warm gevoel waar de naald wordt geprikt en voel je de energie stromen.
Als je met een klacht zit, wat voor klacht dan ook, kan ik je adviseren om bij Maroesja langs te gaan. Ze is erg kundig in haar vak en weet veel van acupunctuur af.”

Migraine

Anoniem, vrouw (juni 2018)

“Mijn klacht is migraine. Al zoveel jaren lijd ik eraan en neem ik zware pijnstillers. Ik werd door iemand getipt om eens naar Maroesja te gaan. Toen ik weer door een aanval was geveld, heb ik contact gezocht en kon ik snel terecht. Een paar behandelingen verder voelde ik me fit en in balans. De migraine bleef uit!

Nog steeds graag onderga ik de acupunctuur behandeling. Sowieso omdat het een diepe ontspanning teweeg brengt en het voelt ook heel prettig om de energie te voelen stromen nadien. Daarbij is het fijn om Maroesja te zien, die zich betrokken opstelt en voor vele soorten klachten een behandeling kan bieden.

Echt een aanrader om regelmatig toe te passen, niet alleen bij bestrijden van klachten, maar ook preventief, om de energiebalans op orde te houden. Een deskundige acupuncturiste met aandacht voor de mens”.

Onderrugklachten

Rob Dijkstra (april 2018)

"Lage rug klachten (rechts onder) met uitstraling naar de rechter bovenbeen, waar door ik niet lang kon zitten en pijn in mijn rug en boven been had bij het opstaan. Ook de nachtrust was heel pijnlijk ( slechte nachtrust) . Ik heb in totaal 6 sessies acupunctuur bij haar gehad en de pijn werd steeds minder, waardoor ik ook een betere nachtrust kreeg en steeds mobieler werd. Ben haar dan ook zeer dankbaar en heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Ik kan een ieder die klachten mocht hebben haar ten zeerste aanbevelen en mocht ik weer klachten hebben of krijgen, dan zal ik niet schromen om van haar diensten gebruik te maken. Nogmaals mijn dank voor de 6 behandelingen die je mij heb kunnen geven. Ik heb er heel veel baat bij gehad."

Rug- en schouderklachten

Heleen (maart 2018)

"Tijdens de eerste behandeling voelde ik al gelijk een verlichting van de pijn. Zelfs de dag erna geen pijn gehad. Tijdens de 2e behandeling werd ik ook voor mijn verkoudheid behandelt wat direct wat verlichting gaf! Na de laatste behandeling was ik pijnvrij! De behandelingen heb ik als heel prettig ervaren, goede sfeer en er wordt goed overlegd!"

Al 35 jaar zware rug en heup klachten en zenuw pijnen

Henk Louw, man, 71jaar jong (februari 2018)

"Na een 3 tal behandelingen met deze vorm van acupunctuur zijn de klachten TOTAAL verdwenen.

Na ook nog eens de laatste 3 jaar met een stevige knie blessure rond te lopen, blijkt ook deze na 1 behandeling vooralsnog te zijn verdwenen. Lopen en draaien is dus geen beletsel meer om dingen te ondernemen.WERKELIJK GEWELDIG. Overigens worden de behandelingen met liefde en zeer professioneel uitgevoerd. Een alles overweldigende ervaring dus."

 

Chronische maag darm klachten (antroduodenale motiliteitsstoornis), rugpijn en PCOS

Liza van Schie (januari 2018)

"Het resultaat (nog) te kort in behandeling om echt met concrete resultaten te komen maar na de behandeling ervaar ik veel mentale en lichamelijke rust en minder misselijkheid. Naast het feit dat Maroesja heel kundig is, vind ik het vooral heel erg bijzonder met wat voor aandacht ze mij behandeld. Het is zo liefdevol en oprecht dat ik me helemaal durf open te stellen en ontspannen, waardoor voor mijn gevoel het effect van de naalden nog dieper door kan dringen. Tijdens de behandelingen voel ik me veilig en voel ik dat er veel ‘beweegt’ in mijn lichaam."

 

Kniepijn

Anouk (januari 2018)

“Mijn ervaring bij Yuno acupunctuur is heel fijn. Elke keer wordt duidelijk besproken wat “de klacht” is.

Ik kwam met een pijnlijke knie. En ook wat ongemak in mijn elleboog. Het fijne bij Maroesja in de behandeling is dat ze niet prikt waar het gevoelig/pijnlijk is. En er meerdere “klachten” behandeld kunnen worden.

Zij neemt de tijd om er goed achter te komen wat er is, waar de oorsprong ligt en waar ze wil behandelen. Ik voel me ontspannen en welkom bij haar! Met aandacht en zorgvuldigheid worden dan de naaldjes weer gezet. Ze weet waar ze over praat, wat ze doet! En ze doe het met passie! Een echte aanrader om je lichaam te ondersteunen en resetten.”

Pijn in bovenarm en schouder

Aloeette (oktober 2017)

"Ik had sinds ruim een half jaar pijn in mijn bovenarm en schouder. Ik kon mijn arm minder flexibel bewegen, met name de beweging naar achteren was lastig en zeer pijnlijk.

Tijdens de behandeling vroeg Maroesja me op welke plekken de pijn zat en bij welke beweging de pijn het hevigst was. Zo is zij alle punten afgegaan en heeft ze naalden gezet in mijn been. Wat heel bijzonder was, is dat ik mijn arm vrijwel meteen weer pijnloos en beter kon bewegen. Ik voelde door mijn hele lichaam een soort energiestroompjes weer op gang komen. Een heel subtiel en prettig gevoel. Ik heb twee behandelingen gehad, vlak na elkaar. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn arm lijkt weer te ‘weten’ hoe hij zonder pijn kan bewegen!"

Hier vind je de originele Google-reviews (wel eerst inloggen)

CONTACTFORMULIER
Kies je locatie

Hartelijk dank voor je reactie. Het formulier is succesvol verzonden.​

Check altijd even de spambox indien je geen reactie krijgt!

bottom of page