top of page

ERVARINGEN - ZWANGERSCHAP

185373693_86375b35ea_o_edited.jpg

 

Zwangerschapswens

☀ Anoniem (mei 2024)

"Op dit moment ben ik ruim 11 weken zwanger en alles gaat heel goed!. Ik ben dolgelukkig en gezegend met dit wondertje in mijn buik. Jij hebt me mentaal heel goed geholpen door rust te vinden in mijn zwangerschapswens met jouw fijne behandelingen".

Voorbereiding bevalling

☀ Verity (mei 2024)

"Very happy with the acupuncture treatment I received towards the end of my pregnancy to help bring on my labour. I have my second appointment booked already.".

Voorbereiding bevalling

Beau (mei 2024)

"Ik was in verwachting en zag de 41 weken in beeld komen. Ik ben toen bij Maroesja geweest voor een behandeling zodat ik (hopelijk) niet ingeleid hoefde te worden.
Ze heeft een knusse ruimte in de tuin gerealiseerd waar ik eerst uitleg kreeg en er een anamnese werd afgenomen. Hierna mocht ik plaats nemen en plaatste ze de 'speldenknopjes', wat trouwens niet pijnlijk was. Hierna liet ze mij een half uur alleen (met alarmknop binnen handbereik) en kon ik het zijn werk laten doen terwijl ik muziek luisterde en de vogeltjes buiten hoorde. Ondertussen zorgde ze ook voor comfort bij het liggen, wat erg prettig was. Twee dagen later ben ik natuurlijk bevallen. De vraag is natuurlijk altijd wat als, maar ik zou het een volgende keer zeker weer doen".

Stuitligging

☀ Kim (april 2024)

          "Ik kwam bij jou omdat mijn baby dwars lag. Nu is ze al een paar weken gedraaid en mooi                            ingedaald (dit gebeurde denk ik 2 dagen later in de nacht want toen voelde ik mij niet zo lekker. 

           Bedankt voor je kunde en de relaxte eerste ervaring met acupunctuur!"

Zwangerschapswens en zwangerschapskwaaltjes

☀ Tessa (februari 2024)

"Voor en tijdens mijn zwangerschap ben ik heel erg geholpen met de behandeling van Maroesja. Had hiervoor geen ervaring met acupunctuur en ging er dan ook zonder verwachtingen heen maar ben keer op keer verbaast hoe groot het verschil kan zijn. Meer rust in mijn hoofd, lichamelijke klachten nemen af en veel meer energie. Waar fysio behandelingen niet meer hielpen werkte acupunctuur geweldig!".

Stuitligging

☀ Tina (februari 2024)

"De behandeling heeft geholpen en de baby is gedraaid van stuit naar hoofdligging!Zoals je je vast nog kan herinneren voelde ik me tijdens de behandeling erg duizelig en misselijk door het gerommel in mijn buik. De baby is toen gedraaid. Voelde me die middag/avond nog moe en futloos. De buik leek wel al lager te zitten en de volgende dag was ik er zeker van dat de buik er anders uit zag. Ik had om deze reden contact opgenomen met de verloskundige om te vragen of ze voor de zekerheid konden voelen waar het hoofdje zat, want ik twijfelde. De baby is gedraaid en ligt nu goed! Ik kan het nog niet geloven. Ben zo ontzettend blij! Ik wil je via deze weg dan ook ontzettend bedanken voor je behandeling. Ik ben vrij nuchter van mezelf en had geen verwachtingen. Ongelooflijk wat een paar naaldjes kunnen bewerkstelligen. Ik zal dit doorgeven aan mijn verloskundige want jij hebt dit voor elkaar gekregen bij mij. Nogmaals heel erg bedankt!".

Menstruatieklachten en zwangerschapswens

☀ F. de Graaf (januari 2024)

"Bij Maroesja voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik heb altijd een lange en onregelmatige cyclus en zwanger worden is dan niet zo vanzelfsprekend. Na een paar behandelingen werd de cyclus wat korter en na (een kleine 2 maanden behandelen) was ik na 1,5 maand…zwanger!
Na een zoektocht naar een goede acupuncturist heb ik speciaal voor Maroesja gekozen vanwege de specialisatie in de vrouw (waaronder fertiliteit). Ik zal altijd blijven terug komen als ik hulp kan gebruiken!".

Zwangerschapswens en zwangerschapskwaaltjes

☀ Tessa (januari 2024)

"Voor en tijdens mijn zwangerschap ben ik heel erg geholpen met de behandeling van Maroesja. Had hiervoor geen ervaring met acupunctuur en ging er dan ook zonder verwachtingen heen maar ben keer op keer verbaast hoe groot het verschil kan zijn. Meer rust in mijn hoofd, lichamelijke klachten nemen af en veel meer energie. Waar fysio behandelingen niet meer hielpen werkte acupunctuur geweldig!".

Zwangerschapsmisselijkheid

☀ Nicky (september 2023)

"Op advies van de verloskundige een afspraak gemaakt. Na 19 weken misselijk te zijn in mijn 2e zwangerschap en amper kunnen eten stond ik voor alles open om het beter te laten gaan. Wauw! Na de eerste behandeling voelde ik mij direct beter. De misselijkheid was nagenoeg in 1 behandeling weg. In totaal 3 behandelingen gehad en ik ben er vanaf! Naast de behandeling met naalden ook fijne tips gehad om de misselijkheid niet te op te roepen. Bedankt voor je duidelijke, professionele en doeltreffende hulp!".

Voorbereiding bevalling

☀ Nola (juli 2023)

"Inmiddels twee behandelingen gehad bij Maroesja en dit als heel fijn ervaren. Ik ga naar Maroesja toe ter voorbereiding van mijn bevalling, ik weet dus nog niet of het geholpen heeft, maar ik had ook als klacht rusteloze benen en dit is een stuk minder na de behandelingen".

Voorbereiding bevalling

☀ Nanda (september 2022)

"Maroesja is een heel vriendelijke en rustige vrouw met volgens mij kennis van zaken. Ze heeft uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik ben bij haar geweest ter voorbereiding van de zwangerschap (geen inleiding). Ik voelde tijdens de sessie wel spanning in bepaalde punten, maar achteraf heb ik niet duidelijk iets gemerkt. Dit kon ook volgens haar, omdat het per keer kan verschillen. Niet lang erna ben ik al vroegtijdig bevallen. Ik kan dus niet aangeven of het baat had, maar al met al was het een fijne ervaring".

Zwangerschap - Stuitligging

Tika (september 2021)

"In mijn 34e week zwangerschap bij Yuno accupunctuur geweest ivm de stuitligging van onze zoon. Na de accupunctuur en moxa behandeling deze thuis voorgezet tot dag 10. Bij de 35 weken (liggingsecho) bleek de baby helaas nog in stuit te liggen dus doorverwezen voor een draaipoging in het ziekenhuis. Toen daar de echo gemaakt werd voordat de draaipoging ingezet zou worden bleek de baby (gelukkig) zelf al gedraaid te zijn, op het allerlaatste moment. Mocht je een kindje hebben die in stuit ligt zou ik Yuno accupunctuur zeker aanraden om te proberen!"

Fertiliteit, Voorbereiding op zwangerschap

Zoë (juni 2021)

"Wat ben ik goed geholpen door Maroesja!. Het voelde gelijk heel vertrouwd en ze neemt echt de tijd voor je. Het zetten van de acupunctuurnaaldjes doet ze heel zacht en kundig. En al na de eerste behandeling voelde ik me meer in balans".

Zwangerschap - Stuitligging

Anoniem (juni 2021)

"In verband met een stuitligging bij mijn dochter een Moxa behandeling gehad. Dit was met ongeveer 36 weken en was heel ontspannend. Thuis de behandeling voorgezet en met resultaat! Ze was gedraaid. Daarna nog een keer terug gedraaid naar stuitligging en daarom weer begonnen met de Moxa. Toen is ze weer gedraaid naar hoofdligging. Al met al zal ik deze behandeling zeker aanraden! Ook vanwege de ontspanning en dat je echt even goed in contact komt met je baby.

Kinderwens, zwangerschapsmisselijkheid en bekkenklachten

Sanne (april 2021)

"Maroesja is niet alleen een ontzettende lieverd, ze is ook nog eens fantastisch goed in haar werk. Vorig jaar zomer kwam ik voor het eerst bij haar met 1 belangrijke wens: in balans komen want we wilden zo graag een 2e kindje. Na een operatie eerder dat jaar, met complicaties, wilde dat niet lukken. En hoe het kan weet ik niet, ze gaf me enorm vertrouwen en vooral rust. En na 3 behandelingen bleek ik in verwachting te zijn!
Vervolgens werd ik vreselijk misselijk vanaf ongeveer 6 weken zwangerschap. Ik kon gewoon niet meer functioneren. Weer ging ik naar Yuno acupunctuur, en het lijkt wel pure magie: dankzij haar was het draaglijk. Ik was die tijd anders echt niet doorgekomen. Het heeft me enorm geholpen. En ze behandelt bij heel uiteenlopende klachten, want ook bij mijn later ontstane bekkenpijn heeft ze me kunnen helpen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar en kan anderen alleen maar van harte aanbevelen om bij haar langs te gaan, wat je klachten ook zijn."

Oorsuizen tijdens zwangerschap

Nikki (september 2020)

"Vanaf het begin van mijn zwangerschap kreeg ik last van oorsuizen.
Na een fijn gesprek op de eerste afspraak kreeg ik al een duidelijk inzicht waar dit vandaan komt en zijn alle punten die hiermee te maken hebben behandelt. Mijn lichaam reageerde direct en goed op de behandelingen, mijn oorsuizen en bijbehorende klachten zijn enorm afgenomen en als de oorsuizen weer even aanwezig zijn weet ik nu wat de oorzaak is. Ja en vaak betekend dat dus rust nemen haha.. Luisteren naar je lichaam en naar een top-acupuncturist gaan heeft enorm geholpen. Een voor mij leerzame fijne ervaring die ik iedereen zou willen aanraden."

Zwangerschapswens

☀ S. (juli 2020)

"Wat een lieverd is Maroesja! Vanaf het eerste moment stelt ze je op je gemak (aan de telefoon al). Ze is ontzettend geïnteresseerd, maar niet opdringerig. Ze heeft kennis, bereidt zich voor en komt er een ander moment ook op terug. Naast de acupunctuursessie heeft ze ook veel kennis op voedings- en cosmeticagebied. Als je daar voor open staat, geeft ze graag advies. Onze grote wens is uitgekomen: weer opnieuw zwanger!"

Beautiful pregnancy

☀ V. (november 2019)

"I am very grateful with the help and treatment received in Yuno Acupunctuur. We started the journey of trying to get pregnant and we were so happy to confirm that after a month of treatment with Maroesja and some extra relax meditations at home, we made it :) After a positive test result, Maroesja was a wonderful support during the entire pregnancy. I cannot thank enough the help with the low back pain, sleeping legs, tiredness, low energy level, and specially the enormous caring, love and dedication on us in every session. Your oil tips and “baby points” were very welcome. Thank you so much for helping my baby to have a peaceful time during the entire pregnancy and for helping mama to calm down and move on on tough painful moments. I really recommend Yuno Acupunctuur :) "

Na deze behandelingen ben ik zwanger geraakt!

Elise (februari 2019)

"Graag wil ik bij deze mijn ervaringen delen als cliënt bij Yuno Acupunctuur. In 2017 ben ik mijn eerste kindje verloren tijdens een zwangerschap van 31 weken. Mijn lichaam was hierdoor flink uit balans. Nog geen jaar later overleed mijn moeder plotseling. Kortom: mijn lichaam was uit balans. Ik zocht daarom iets waarbij mijn lichaam weer in balans kon worden gebracht en ik wat rustiger kon gaan worden. Dit omdat mijn partner en ik o.a. nog steeds een kinderwens hadden. Ik had wel eens over acupunctuur gehoord dus ging ik hierover lezen. Ik kwam op de website van Yuno Acupunctuur terecht en al snel maakte ik een afspraak om een intake gesprek te plannen. Tijdens dit eerste consult voelde het al snel vertrouwd. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en kon mijn verhaal doen. De ruimte van de praktijk van Maroesja Yuno achter haar huis is een knusse en relaxte ruimte. Tijdens het intake gesprek was al snel duidelijk wat voor soort behandeling ik zou gaan krijgen. Ik had een kinderwens en werd daarom hiervoor behandeld. Ook werd ik behandeld om mijn lichaam tot rust te laten komen. Ik hou niet van naaldjes enz, dus vond ik dit best spannend. Ik had elke behandeling best veel naaldjes in mijn lichaam. Ik voelde de naaldjes niet heel erg bij het zetten doordat ik goed moest in en uit ademen. Na de behandeling merkte ik echt dat ik er weer even tegen aan kon. Ik had 3 of 4 keer per maand een behandeling. Dit om zwanger te worden en mijn cyclus te volgen. Mijn cyclus was erg lang. Door de behandelingen die ik kreeg werd mijn cyclus korter en regelmatiger, heel fijn! 1 keer is mijn partner mee geweest met mij om ook een behandeling te volgen. Het was die avond volle maan. Het voelde zo goed om samen een behandeling te volgen. Uiteindelijk ben ik ruim 2 maanden onder behandeling geweest bij Maroesja (in totaal 8 behandelingen). En jaja na deze behandelingen ben ik zwanger geraakt! Ik bleef er elke behandeling weer in geloven dat dit zou gaan lukken. Kortom: Ga naar Maroesja Yuno. Ze neemt alle tijd voor je en is echt een luistert oor! Verder reageert ze ook snel op telefoontjes en beantwoorden van je mail!"

Een positieve zwangerschapstest in mijn handen!

☀ Sonja (augustus 2018)

“Moeite met zwanger worden en dat 4 jaar lang. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis niets gevonden bij mijn vriend en bij mij. Advies: zelf nog blijven proberen en het op de natuurlijke manier laten belopen.
Ik had op het internet ervaringen gelezen van vrouwen die ook moeilijk zwanger konden worden en acupunctuur ondergingen. Toen kwam ik op de website van Maroesja terecht en werd daardoor geïnteresseerd in acupunctuur. Nog nooit ervaring met acupunctuur gehad maar Maroesja geeft je een vertrouwd en warm gevoel waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze neemt de tijd voor je, heeft een luisterend oor en je voelt je gehoord en veilig bij haar.
Uiteindelijk ben ik 2 maanden onder behandeling geweest en had ik daarna een positieve zwangerschapstest in mijn handen, wauw!
De behandelingen waren voor mij erg ontspannend, het uur vloog voorbij. En de naalden doen geen pijn als ze in je lichaam worden gestoken. Soms voel je gelijk een warm gevoel waar de naald wordt geprikt en voel je de energie stromen.
Als je met een klacht zit, wat voor klacht dan ook, kan ik je adviseren om bij Maroesja langs te gaan. Ze is erg kundig in haar vak en weet veel van acupunctuur af.”

Hier vind je de originele Google-reviews (wel eerst inloggen)

bottom of page