ZWANGER NA BEHANDELING MET ACUPUNCTUUR

Beautiful pregnancy

☀ V., vrouw,37 jaar (November 2019)

I am very grateful with the help and treatment received in Yuno Acupunctuur. We started the journey of trying to get pregnant and we were so happy to confirm that after a month of treatment with Maroesja and some extra relax meditations at home, we made it :) After a positive test result, Maroesja was a wonderful support during the entire pregnancy. I cannot thank enough the help with the low back pain, sleeping legs, tiredness, low energy level, and specially the enormous caring, love and dedication on us in every session. Your oil tips and “baby points” were very welcome. Thank you so much for helping my baby to have a peaceful time during the entire pregnancy and for helping mama to calm down and move on on tough painful moments. I really recommend Yuno Acupunctuur :)

Na deze behandelingen ben ik zwanger geraakt!

E., vrouw, 33 jaar (Februari 2019)

Graag wil ik bij deze mijn ervaringen delen als cliënt bij Yuno Acupunctuur. In 2017 ben ik mijn eerste kindje verloren tijdens een zwangerschap van 31 weken. Mijn lichaam was hierdoor flink uit balans. Nog geen jaar later overleed mijn moeder plotseling. Kortom: mijn lichaam was uit balans. Ik zocht daarom iets waarbij mijn lichaam weer in balans kon worden gebracht en ik wat rustiger kon gaan worden. Dit omdat mijn partner en ik o.a. nog steeds een kinderwens hadden. Ik had wel eens over acupunctuur gehoord dus ging ik hierover lezen. Ik kwam op de website van Yuno Acupunctuur terecht en al snel maakte ik een afspraak om een intake gesprek te plannen. Tijdens dit eerste consult voelde het al snel vertrouwd. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en kon mijn verhaal doen. De ruimte van de praktijk van Maroesja Yuno achter haar huis is een knusse en relaxte ruimte. Tijdens het intake gesprek was al snel duidelijk wat voor soort behandeling ik zou gaan krijgen. Ik had een kinderwens en werd daarom hiervoor behandeld. Ook werd ik behandeld om mijn lichaam tot rust te laten komen. Ik hou niet van naaldjes enz, dus vond ik dit best spannend. Ik had elke behandeling best veel naaldjes in mijn lichaam. Ik voelde de naaldjes niet heel erg bij het zetten doordat ik goed moest in en uit ademen. Na de behandeling merkte ik echt dat ik er weer even tegen aan kon. Ik had 3 of 4 keer per maand een behandeling. Dit om zwanger te worden en mijn cyclus te volgen. Mijn cyclus was erg lang. Door de behandelingen die ik kreeg werd mijn cyclus korter en regelmatiger, heel fijn! 1 keer is mijn partner mee geweest met mij om ook een behandeling te volgen. Het was die avond volle maan. Het voelde zo goed om samen een behandeling te volgen. Uiteindelijk ben ik ruim 2 maanden onder behandeling geweest bij Maroesja (in totaal 8 behandelingen). En jaja na deze behandelingen ben ik zwanger geraakt! Ik bleef er elke behandeling weer in geloven dat dit zou gaan lukken. Kortom: Ga naar Maroesja Yuno. Ze neemt alle tijd voor je en is echt een luistert oor! Verder reageert ze ook snel op telefoontjes en beantwoorden van je mail!

 

Een positieve zwangerschapstest in mijn handen!

Sonja, vrouw, 29 jaar (Augustus 2018)

“Moeite met zwanger worden en dat 4 jaar lang. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis niets gevonden bij mijn vriend en bij mij. Advies: zelf nog blijven proberen en het op de natuurlijke manier laten belopen.
Ik had op het internet ervaringen gelezen van vrouwen die ook moeilijk zwanger konden worden en acupunctuur ondergingen. Toen kwam ik op de website van Maroesja terecht en werd daardoor geïnteresseerd in acupunctuur. Nog nooit ervaring met acupunctuur gehad maar Maroesja geeft je een vertrouwd en warm gevoel waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze neemt de tijd voor je, heeft een luisterend oor en je voelt je gehoord en veilig bij haar.
Uiteindelijk ben ik 2 maanden onder behandeling geweest en had ik daarna een positieve zwangerschapstest in mijn handen, wauw!
De behandelingen waren voor mij erg ontspannend, het uur vloog voorbij. En de naalden doen geen pijn als ze in je lichaam worden gestoken. Soms voel je gelijk een warm gevoel waar de naald wordt geprikt en voel je de energie stromen.
Als je met een klacht zit, wat voor klacht dan ook, kan ik je adviseren om bij Maroesja langs te gaan. Ze is erg kundig in haar vak en weet veel van acupunctuur af.”

YUNO ACUPUNCTUUR
Butterlaan 47, 1851 MG  Heiloo
 
06-33.37.10.60
contact@yunoacupunctuur.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag      10.00 - 21.00u
Dinsdag        15.00 - 21.00u
Woensdag    10.00 - 21.00u
Donderdag   10.00 - 21.00u
© 2020, made with by YUNO ACUPUNCTUUR for a healthier and happy world - Disclaimer - Privacybeleid