LEEFSTIJL & VOEDING

"Je kunt niet kijken naar de schoonheid van het leven

zonder ook naar de basis, het fundament, te kijken."

                                                                                                    Chinees gezegde

De bereidheid om zelf aan je klachten en je gezondheid te werken, bepaalde dingen wel of juist niet te doen en een positieve instelling/gedachten zijn essentieel voor het bevorderen van je gezondheidsproces.

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de acupunctuurbehandeling(en) is het van essentieel belang dat je deze ondersteunt met je

1. leefstijl

2. voeding

3. gedachten.

Klachten kunnen ontstaan uit onjuiste eet- en/of leefgewoontes of kunnen deze gewoontes bestaande klachten ondersteunen. Inzicht in veranderingen in deze gewoontes is soms noodzakelijk om tot goede, blijvende resultaten te komen.

 

Tijdens veel van mijn consulten geef ik voedings- en/of leefstijladviezen. Vaak adviseer ik cliënten met pijnklachten (zowel acuut als chronisch), slaapstoornissen en/of stress gerelateerde klachten om, naast specifieke voeding(-ssupplementen) zoals magnesium, ook gebruik te maken van CBD olie. Tot nu toe heb ik zeer positieve reacties van clienten mogen ontvangen betreft het gebruik van deze olie. Naast voedingsadviezen geef ik soms fysieke oefeningen mee, waaronder ademhalingsoefeningen, die men thuis kan praktiseren ter ondersteuning van de behandeling.

Tot slot, en zeker niet de minst belangrijke, wijs ik clienten op de kracht van hun gedachten. Vaak worden deze onderschat en is men zich niet bewust van wat wij kunnen realiseren met onze gedachten en intenties!

YUNO ACUPUNCTUUR
Butterlaan 47, 1851 MG  Heiloo
 
06-33.37.10.60
contact@yunoacupunctuur.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag      10.00 - 21.00u
Dinsdag        15.00 - 21.00u
Woensdag    10.00 - 21.00u
Donderdag   10.00 - 21.00u
© 2020, made with by YUNO ACUPUNCTUUR for a healthier and happy world - Disclaimer - Privacybeleid