top of page

YUNO ACUPUNCTUUR ARNHEM en HEILOO

Praktijk voor Chinese acupunctuur in de omgeving van Arnhem en Heiloo

Sinds 2016 is de praktijk van Yuno Acupunctuur gevestigd in Heiloo.

In de praktijk ontmoet Maroesja Yuno mensen uit de wijde omgeving van Heiloo zoals Limmen, Akersloot, Castricum, Alkmaar, de Egmonden en Heerhugowaard.

 

Ben je op zoek naar een professioneel, betrouwbaar adres voor acupunctuur in Heiloo? Yuno Acupunctuur voor traditionele Chinese Acupunctuur Heiloo is dan zeker aan te raden! In de praktijk van Yuno Acupunctuur Heiloo kun je onder andere terecht voor de specialisaties pijnklachten, vruchtbaarheid, zwangerschap en vrouwenaandoeningen waaronder menstruatieklachten. Natuurlijk kun je bij de acupunctuurpraktijk in Heiloo ook terecht voor vele andere klachten, denk aan hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, slaapproblemen en stress.

 

Daarnaast behandelt Yuno Acupunctuur Heiloo kinderen ZONDER naalden, Shonishin genaamd. Dit is een zachte behandelmethode vanuit de Japanse traditie.

Op deze site vind je, naast informatie over acupunctuur, ook informatie over andere behandelmethoden van de Traditionele Chinese Geneeskunde alsook over mijn praktijk.

Mijn passie en enthousiasme voor acupunctuur wordt vooral aangemoedigd door een tweetal zeer effectieve methoden die ik toepas bij pijnklachten: de Balans Methode van Dr. Tan alsmede de oeroude acupunctuurtechniek zoals onderwezen door Master Tung. Voor beide methoden volg ik jaarlijks bijscholingen in binnen- en buitenland.

 

Wil je weten of de behandelingen van Yuno Acupunctuur Heiloo ook geschikt is voor jouw gezondheidsproblemen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik begrijp dat acupunctuur een drempel kan zijn. Je kunt daarom ook eerst telefonisch contact met mij opnemen zodat ik je één en ander kan uitleggen. Natuurlijk kan je mij ook bereiken via het contactformulier waarop ik zo spoedig mogelijk zal antwoorden.

bottom of page